Sporthal Lageweg – Noordwijk


Opstellen van inrichtingsplan voor sporthal en inkoopbegeleiding.


In de periode 2014 – 2015 realiseerde de gemeente Noordwijk het prachtige nieuwe sportcomplex Duinwetering. Scherp Advies maakte de inrichtingsplannen voor beide sporthallen in dat complex. Omdat de gemeente tevreden was over de werkzaamheden van Scherp Advies in dit project kwam in 2019 de vraag van de gemeentelijke projectleider Mark van Oostrum om ook voor de nieuwbouwplannen sporthal Lageweg op het terrein van SJC het sporttechnisch inrichtingsprogramma op te stellen.

Pim Scherpenzeel van Scherp Advies sprak onder andere met Mattijs Mussert, gymdocent in het primair onderwijs van Noordwijk, en zij stelden samen het concept inrichtingsplan en het belijningsplan op, waarin ook een raster met LED belijning is opgenomen. Na de aanbesteding van de bouwkundig aannemer, ondersteunde Scherp Advies tevens bij de keuze van de leverancier voor de inrichting van deze nieuwe sporthal.

Er wordt een complex gebouw gerealiseerd: de sporthal wordt grotendeels onder de grond gebouw, er worden 18 kleedkamers gerealiseerd met veel flankerende ruimten, en daarboven een grote kantine met terras. En dat moet ook nog eens voldoen aan hoge duurzaamheidseisen. De bouw van dit nieuwe complex is in het voorjaar van 2020 begonnen. De inrichting kent een aantal innovatieve aspecten, waaronder een bijzondere indeling en interactieve projectie.

Projectleider Mark van Oostrum van de gemeente Noordwijk stuurde onderstaande e-mail aan Scherp Advies:

“Graag wil ik je bedanken voor je steun en advisering bij dit onderwerp. Je hebt ons op uitstekende wijze ondersteund en verder geholpen in dit prachtproject. De samenwerking liep ook erg constructief, prettig en in een goede sfeer. Daarvoor zijn we je zeer erkentelijk.”

 

 

Deel dit poject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *