Sporthal Meteoorlaan – Alphen a/d Rijn


Opstellen belijnings- en inrichtingsplan, advies bij leverancierskeuze


Opdrachtgever

Scala College Alphen ad Rijn

Opdracht

Het Scala College in Alphen aan den Rijn is een grote scholengemeenschap met meerdere locaties. Het gebouw aan de Diamantstraat, waarin ook sporthal de Arena is ondergebracht, is oud en de gemeente Alphen aan den Rijn wil op die plek graag woningen realiseren. Deze locatie gaat dus verhuizen naar de Meteoorlaan, waar tevens een nieuwe sporthal wordt gerealiseerd die niet alleen plaats moet bieden aan de lessen sport en bewegen maar ook de Alphense sportverenigingen moet faciliteren. 

In opdracht van het Scala College maakte Scherp Advies in goed overleg met de sectie L.O. een inrichtings- en belijningsplan voor de lessen van het Scala. Daarna werden de wensen van de sportverenigingen opgehaald en het plan uitgebreid met de sporttechnische opzet voor de gebruikelijke binnensporten. Samen met Topos Architectuur en Bouwkunde werd het inrichtingsplan geïntegreerd in de bouwkundige opzet.

Scherp Advies hielp vervolgens de gemeente en het Scala College bij het opstellen van de offerte-aanvragen naar de drie inrichters en adviseerde de beoordelingscommissie bij de uiteindelijke leverancierskeuze voor de sporttechnische inrichting.

Bekijk

Bekijk dit project

Deel dit poject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *