Innovatieve gymzaal – Uithoorn


Inrichtingsplan voor innovatieve gymzaal.


Goed in nieuwe concepten

In 2018 kreeg Scherp Advies van de gemeente Uithoorn de opdracht om mee te denken over het inrichten van een multifunctionele accommodatie met een innovatieve gymzaal. De ambitie van de gemeente was om het bewegen nog leuker te maken en de gymzaal te meer aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen dan de “gewone” gymzaal. Het sporttechnisch programma is door Scherp Advies samen met de toekomstige gebruikers opgesteld en omgezet in een offerte-aanvraag voor de partijen die interesse hadden om de inrichting te leveren.

De gemeentelijke projectleider Frank Gerritsen schreef het volgende over dit traject:

De gemeente Uithoorn heeft een zeer goede ervaring met Pim Scherpenzeel van Scherp Advies. Hij heeft gezamenlijk met gebruikers en de gemeente een inrichtingsplan opgesteld waar iedereen zeer tevreden over is. Pim Scherpenzeel heeft door zijn deskundigheid en ervaring grote meerwaarde bij het adviseren voor het nieuwe concept interactieve gymzaal.

Wij hebben door de goede ervaring met Pim Scherpenzeel en hebben het bureau Scherp Advies een nieuwe opdracht gegeven voor het opstellen van een inrichtingsplan van een nieuw te realiseren sporthal.

Scherp Advies kunnen wij eenieder aanbevelen die een moderne inrichting van een gymzaal of sporthal wil.

Projectleider,

Frank Gerritsen
Gemeente Uithoorn

Bekijk

Bekijk dit project

Deel dit poject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *