Sportgebouw Tolstraat – Alphen a/d Rijn


Inrichtingsplan & inkoopbegeleiding voor sporthal en twee gymzalen.


Opdrachtgever

Scope Scholengroep

De opdracht

De Scope Scholengroep in Alphen aan den Rijn is een grote scholenvereniging voor basis- en voortgezet onderwijs. Voor de nieuwbouw van het sportcomplex aan de Tolstraat, maakte Scherp Advies in 2017 in samenwerking met de sectie L.O. van het Groene Hart College en de Groene Hart Topmavo, het inrichtingsplan. Dit sportcomplex, dat bestaat uit 2 gymzalen met een afmeting van 22x14x5,5 en een sporthal met drie zaaldelen van 44x24x7, wordt gerealiseerd aan de Tolstraat in Alphen aan den Rijn.

Tegelijkertijd ontwikkelt de Scope Scholengroep ook een nieuwbouwproject aan de Prinses Beatrixlaan, waarin een drietal gymzalen zijn opgenomen. Scherp Advies maakte in overleg met de sectie L.O. van het Groene Hart Leerpark het inrichtingsplan voor deze drie zalen.
In 2018 ondersteunde Scherp Advies Scope bij het opstellen van de Europese Aanbesteding voor de leverancierskeuze voor de sporttechnische inrichting van de sportgebouwen op deze twee locaties.

In januari 2020 kon het sportgebouw aan de Tolstraat in gebruik worden genomen.

 

Tekeningen van de scholen en het sportgebouw aan de Tolstraat. Links de Groene Hart Topmavo, recht het gerenoveerde Lyceum. In het midden het sportcomplex.

Deel dit poject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *